VIEWSONIC Yeni Ürünlerini Penta Teknoloji ile Piyasaya Sunuyor

09.03.2017

Türkiye’nin lider dağıtıcılarından Penta Teknoloji, 27 yıllık sektör deneyimi ile bünyesinde bulundurduğu birçok kategori ve onlarca markaya bir yenisini daha ekledi. Penta Teknoloji uzun süredir dağıtıcılığını başarıyla devam ettirdiği ViewSonic’in monitör ve projeksiyon ürünlerinin yanı sıra, Türkiye’de ilk defa satışa sunulan geniş format ekranların (digital signage) ve interaktif düz ekranların (interactive flat panels) da tek yetkili dağıtıcılığını üstlendi.

2017‘de 30. yılını kutlayan görüntüleme teknolojileri konusunda kendi alanında uzman ve dünya çapında kendisini kanıtlamış ViewSonic, Penta Teknoloji’nin sahip olduğu güçlü ve yaygın bayi ağı sayesinde yeni ürün yelpazesiyle kurumsal kanalda da büyümeyi hedefliyor.

Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik yeni iş birliğiyle ilgili olarak “İş ortaklarımıza uçtan uca çözümler sunma hedefimiz doğrultusunda ürün yelpazemizi genişletmeye devam ediyoruz. Günümüzde bir çok alanda görsel anlamda veri paylaşımını destekleyen bu ürün ailesine olan talep giderek artıyor. ViewSonic endüstriyel ekranlar ile ürün gamımıza iş ortaklarımız için önemli bir çözüm daha eklemiş olduk. Viewsonic ile süregelen iş birlikteliğimizi bu yeni ürün ailesi ile daha da geliştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

Viewsonic Türkiye ve Balkanlar Bölge Müdürü Hasan Koçyiğit ise “Kurumsal ekran pazarı Türkiye’de giderek gelişiyor. ViewSonic ekibi olarak, 30 yıldır elde ettiğimiz görüntüleme teknolojilerindeki uzmanlık ve deneyimimizi, Türkiye’de kurumsal ürünlerimiz ile müşterilerimize ulaştırmayı planlıyoruz. Pazarın ihtiyaçlarına göre 10 inç’ten 300 inç’e kadar geniş bir yelpazeye sahip görüntüleme ürünlerimizi başta Amerika ve Avrupa olmak üzere global olarak 130’den fazla ülkede endüstri lideri çözüm ve destekler ile kanal ortaklarımız üzerinden müşterilerimize sunuyoruz. Geniş Format ürünlerimizi Dijital Yönlendirme (Digital Signage) ve İnteraktif Düz Ekranlar (Interactive Flat Panel) olarak iki farklı ürün grubu çatısı altında topladık. Bu ürünlerimiz, tamamen ViewSonic’in geliştirdiği donanım ve yazılım çözümlerinin yanında, katma değerli iş ortaklarımızın oluşturduğu çözümlerle birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun şekilde Türkiye’nin önde gelen dağıtım şirketlerinden Penta Teknoloji’nin yaygın ve güçlü kanal yapısı üzerinden ulaştıracağız.” şeklinde görüşlerini aktardı.

W 0 (850) 277 0 277 (WhatsApp)