Penta Teknoloji, Kaspersky Lab’in Bireysel Ürünler Türkiye Dağıtıcısı Oldu

Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik, işbirliğiyle ilgili şunları söyledi: ‘’2016'nın ilk günlerinde bu yeni işbirliğini başlattığımız için mutluyuz. Kaspersky kurumsal ürünlerinin yanında bireysel ürünleri de ürün portföyümüze eklemiş olmamız bizim için oldukça önemli. Bu önemli anlaşmanın sektörümüze ve ortaklarımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Kaspersky Lab Türkiye Ülke Müdürü Sertan Selçuk ise şu yorumlarda bulundu: “Kişisel kullanıcılar için geliştirdiğimiz bilgi güvenliği ürünlerinde Türkiye'de en büyük pazar payına sahip 3 firmadan biriyiz. Ürünlerimizi üç yoldan sunuyoruz: çevrimiçi, zincir mağazalar ve iş ortağı kanalları… Tüm bu kanallarda çok güçlüyüz. 2016 yılında da bu segmentte faaliyetlerimizi artırmaya ve tüketici ürünlerinde liderliğimizi korumaya çalışacağız. Bu amaçla, Türkiye'de en geniş dağıtım ağına sahip olan Penta ile tüketici ürünleri dağıtıcılık anlaşması imzaladık. Kurumsal ürünler dağıtıcılımızı yıllardır başarı ile sürdüren Penta ile yaptığımız bu yeni iş birliğinden, her iki tarafın da fayda sağlayacağına eminiz.”

Bireysel ürünler satış departmanında görev alan 60'tan fazla personeli bulunan Kaspersky Lab’ın Türkiye ofisi, güvenlik ürünlerini ülkenin her noktasındaki müşterilere sunmak için çalışıyor. Şirketin ev kullanıcıları için olan ürün portföyü, Kaspersky Anti-Virus ürünüyle bilgisayarlar, tabletler ve telefonlar için koruma sağlarken; en düzey düzey güvenlik için Kaspersky Total Security- çoklu cihaz çözümünü sunar. Kaspersky Password Manager ve Kaspersky Safe Kids gibi özel farklı çözümlerle siber güvenliğin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Şirket ayrıca Türkiye'de siber güvenlik bilincini artırmak için yoğun şekilde çalışıyor.

Kaspersky Lab Hakkında
Kaspersky Lab dünyanın en hızlı büyüyen siber güvenlik şirketlerinden biri ve en büyük özel siber güvenlik şirketidir. Şirket, uç nokta kullanıcıları için güvenlik çözümleri sunan dünyanın en büyük dört tedarikçisi arasında yer almaktadır (IDC, 2014). 1997 yılından itibaren Kaspersky Lab siber güvenlik dalında bir yenilikçi olmuştur ve büyük kurumlar, KOBİ'ler ve tüketiciler için etkili dijital güvenlik çözümleri ve tehdit istihbaratı sunmaktadır. Kaspersky Lab dünya çapında yaklaşık 200 ülkede ve bölgede faaliyette bulunan uluslararası bir şirkettir. Dünya çapında 400 milyondan fazla kullanıcı Kaspersky Lab teknolojileriyle korunmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.kaspersky.com.tr

W 0 (850) 277 0 277 (WhatsApp)