Penta Teknoloji, kurumsal teknoloji çözümlerini Arcserve ile genişletiyor

02.09.2016

Sanal ve fiziksel ortamların şirket yerelinde veya bulut üzerinde yedeklenmesini sağlayan hibrit yapıdaki ortamlar için geliştirilmiş, imaj ve uygulama bazlı yedekleme ve replikasyon çözümü olan Arcserve’ün 150’den fazla ülkede, 45.000’den fazla aktif kullanıcı tabanı bulunuyor. VMware’in San Fransisco ve Barcelona’daki etkinliği VMworld’de başta “En iyi yedekleme ve felaket kurtarma” alanında olmak üzere 3 altın ödül almış olan Arcserve, ilk senesinde yüzde 28,3, ikinci senesinde ise yüzde 41 büyüme göstererek pazarda önemli bir konuma geldi. Türkiye’de ciro olarak 5 yılda 5 kat büyümeyi hedefleyen Arcserve, şu ana kadar çok iyi bir ivme yakalamış durumda.

Arcserve işbirliği ile teknoloji alanındaki gücünü daha da artıran Penta Teknoloji Satış Pazarlama Direktörü Necmi Ön şunları söyledi: “Uçtan uca çözüm sunma stratejimizin en önemli yapı taşlarından biri olan yedekleme ve iş sürekliliği konusunda Arcserve ile tek dağıtıcısı olarak başlattığımız işbirliğinin, pazarda çok olumlu etkiler yaratacağına inanıyoruz. Sanal, bulut temelli ve fiziksel sunucuların, yedekleme ve iş sürekliği süreçlerini tek bir arayüz üzerinden gerçekleyebilen esnek yapısı, anlık replikasyon, sektörün en performanslı tekilleştirme desteği ve rekabetçiliği ile Arcserve, hızla pazar payını arttırıyor. Katma değerli dağıtıcılığı yeniden tanımlayan Penta Teknoloji, Arcserve ile iş ortaklarına fark yaratan çözümler sunma yolunda önemli bir hedefini daha gerçekleştirmiş oldu.”

Arcserve İş Geliştirme Müdürü Kamil Dukul ise işbirliğini şöyle özetledi: Penta Teknoloji; Arcserve ile birlikte 1990’lı yılların başında kurulan sektörün dinamik taşlarından ve Türkiye’nin lider teknoloji dağıtıcı şirketlerinden biri. Bu doğrultuda Türkiye’deki büyüme hedeflerimize paralel olarak mevcut kanal ağımızın güçlenmesine yönelik Penta Teknoloji ile dev bir adım attık. İş ortaklarımız ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek, artan piyasa ihtiyaçlarına anında cevap verebilmek için, kanal odaklı satış stratejimize uygun olarak Penta Teknoloji ile imzaladığımız yeni dağıtıcılık anlaşmamız bizim için çok önemli.”

BİZDEN HABER AL

Bizden haberdar olmak için e-bülten listemize kayıt olun